Természetesen! Íme egy egyedibb leírás a rebarbarás-mandulás morzsasütiről: --- **Rebarbarás-Mandulás Morzsasüti: Az Ízek Harmóniája** Képzeld el, ahogy a tavaszi napsugarak lágyan simogatják a rebarbara szárakat, amelyek élénk színükkel és friss ízükk
A rebarbarát alaposan megmossuk, majd körülbelül két centiméteres darabokra szeleteljük. Egy piteformát vagy tepsit kikenünk olvasztott vajjal, majd az előkészített rebarbarát egyenletesen elosztjuk benne. A tetejét egy vékony réteg keményítős porcukorral hintsük meg, majd a sütőbe helyezzük. Sütjük, amíg a rebarbara kissé összeesik és puha nem lesz.
Közben hozzálátunk a morzsa elkészítéséhez.
Ehhez a vajat a liszttel, a cukorral és a mandulával alaposan összekeverjük, hogy egy homogén masszát kapjunk.
Miután a rebarbara elkészült a sütőben, finoman rámorzsoljuk a lisztes és mandulás elegyet. Ha kedvünk tartja, pár málnaszemet is adhatunk hozzá, hogy még ízletesebb legyen.
180 fokos sütőben aranybarnára sütjük, majd ízletes málnahabbal vagy krémes fagylalttal tálaljuk.