Készítsd el a nyári lazacos wrap-ot, amelyet egy frissítő krémsajtos-kapros töltelékkel varázsoltunk egyedivé! A lágy, ízletes lazac remekül harmonizál a krémes sajt és a friss kapor ízével, miközben a ropogós wrap tökéletes alapot ad az élvezetekhez. Ide

A nyári lazacos wrap krémsajtos-kapros töltelékkel elkészítéséhez egy tálban összekeverjük a krémsajtot, az apróra vágott kaprot, a citromlevet, egy csipet sót és borsot. Ez lesz a wrap ízbomba alapja.
Megkenjük a tortillák közepét ezzel a krémsajtos-kapros keverékkel.
Ráhelyezzük a füstölt lazac ízletes szeleteit, az uborka friss csíkjait, a krémes avokádó szeleteket, valamint a roppanós rukkolát.
Pár csepp olívaolajjal meglocsoljuk, aztán óvatosan behajtjuk a tortilla alját és oldalait, végül szorosan felcsavarjuk.
Száraz serpenyőben, oldalanként 1-2 perc alatt aranybarnára pirítjuk a tortillákat, és már kész is a finom falat!