Vendégkönyv

Írd le a véleményed!

 
 
 
 
 
 
A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.
Az email címed nem lesz közzétéve.
A biztonság érdekében eltároljuk az IP címed: 3.227.235.183.
Móni, András, Balázs, Botond
Nagyon örültünk, hogy rátaláltunk erre a helyre!
A férjem és két gyermekem is allergiában szenved, az orvos szerint a gyerekeknél kezdõdõ asztma, most ott tartunk, a családban, közelharc indult, hogy ki vigye a gyerekeket a sóbarlangba. Az itt lévõ környezet és hangulat elõtt le a kalappal. A férjem átaludta az éjszakát, én meg a sóbarlangban szundítottam el, miközben a gyerekkel játszottak. A gyerekek "sómozás" közben még azt is megtanulták, hogy melyik tigris tud úszni/mocsári/ szóval ez egy egészséges élmény.
novák
tetszik,szeretném oda menni,de majd ha lesz idom rá!
Körmendi Roland
Gratulálok az egész létesítményhez! Nagyon színvonalas a sóbarlang, és a többi szolgáltatás is. Külön köszönet, hogy lehetõség van üdülési csekk felhasználására!

Nagyszüleim nevében is üzenem, hogy elégedettek vagyunk 😀
Fogi
Kedves Rudi és Rózsika !

Gyönyörû szép és hangulatos a sóbarlangotok, csak gratulálni lehet hozzá !!
De mit sem érne az egész, ha csak szép volna. Édesanyám erõs asztmában szenved már hosszú évek óta, amit komoly gyógyszeres kezeléssel tud úgy-ahogy elviselhetõ szinten tartani. Még így is elõfordulnak néha rohamai.
Hála Nektek, lehetõség volt egy 10 alkalmas kúrára aminek következtében eddig elképzelhetetlen javulás állt be nála. A kúra után kellett felülvizsgálatra mennie és az orvosa hitetlenkedett a vizsgálatok eredményeit látva. (röntgen, sztetoszkóp, tüdõkapacitás és fújáserõsség mérés) Kérdezte, hogy mit csinált mert igen jók voltak a vizsgálati eredmények, annyira, hogy lényegesen csökkentenie kellett a gyógyszerek mennyiségét és Édesanyám soha ilyen jól még nem érezte magát.
Köszönöm Nektek ezt és külön tolmácsolom Édesanyám hálás köszönetét is.
A tapasztalataink alapján mindenkinek csak ajánlani tudom a kezeléseket.
Katona Sándor
Rudikám! Gratulálok a show barlanghoz. Imént láttam a National G-n a film vége inzertjét,-sajnos le maradtam a filmrõl. Remélem, sikerült átdolgozni. További sikereket, szia: Katona Sándor
János és három kicsi
Kedves Sóbarlang.Kõszõnjük a családi kedvezményt,a családias hangulatot.Tájékoztatlak,hogy a pici ekcémája halványult a Márk átalussza az éjszakát kõhõgés nélkül.Szeptemberben ujra megyünk.
Viktor
Nagyon szép a barlang...
Gyula
Tisztelt Cím,
ami a bérleteket illeti, esetleg lehetne egy olyan havi bérlet, amivel korlátlan számban látogatható adott hónapban a barlang. Kb. 25 e Ft reális összeg lenne egy ilyen konstrukcióra és szerintem többen vevõk lennének a dologra. Többek között én is. 😉
Üdv, Gyula
Abonyi János
Kedves Rudi! Igaz, hogy csak negyed órája jöttem el tõled, de villámgyorsan leírom a véleményemet. Jómagam már jártam néhány un. "sóbarlangban". Legalábbis azt hittem, hogy ott járok. Most döbbentem rá, hogy mi is az a sóbarlang. Fantasztikus, amit csináltatok. Gratulálok! Nem véletlen vettem azonnal egy bérletet!
Üdv. Abonyi János
ambrusné varga éva
Most kaptam meg a sóbarlagról a szórólapodat. Nagyon szép a honlapod!
Gratulálok hozzá.
Remélem hamarosan találkozni fogunk.

Üdv. Ambrus Éva
Radákék
Gratulálunk a nyitáshoz. Kívánjuk, hogy a sokféle szolgáltatást minél többen igénybe vegyék. Mi is megyünk.
Addig is sok sikert ! Magdi és a Jánosok.
Szabó Rita
Gratulálok a honlaphoz (a sóbarlangot már nem is mondom :-)), igazán nagyszerûen sikerült. Híven tükrözi a hozzáértést és az elhivatottságot ! Örülök és köszönöm, hogy én is részese lehettem ennek a folyamatnak!
Majerné S. Márta
Tegnap a kisfiammal egy fantasztikus órát töltöttünk a sóbarlangban! Úgy érzem, hogy már az elsõ kezelés után javult a fiam ekcémája. De a legszuperebb az Rudi bácsi volt, aki már az elsõ pillanatban elvarázsolta a fiamat. Csodálattal néztem, hogy milyen szeretettel foglalkozott Petivel. Számomra nagyon fontos, hogy a fiam úgy gyógyul, hogy közben jól érzi magát. Köszönjük Rudi bácsi!
Hegedüs Jani
A kezdeti ötlettõl a végsõ kivitelezésig végigkísértem egy új világ kialakulását. Méltó hozzátok !! Teljes szívembõl gratulálok.
Sok-sok gyógyulni akaró vendéget kívánok !
N Andrea
Gratulálok, gyönyörû lett a barlang, már nagyon várjuk a nyitást! (és szuper, hogy már nyitás elõtt elkészült a honlap is :-) )
Gyula
Nagyon Szép Minden amit csináltatok gratulálunk
Balázs
Szép az oldal, kis családommal nagyon várjuk már a nyitást!
Eric
Gratulálok a weboldalhoz, nagyon szép lett.
Viktor
Gratulálok a sóbarlanghoz
Wahl Zoltán
Gratulálok a sóbarlanghoz!
Szuper a honlapod!
Továbbá sok sikert kivánok!
Üdv.:Zoli