Vendégkönyv

Írd le a véleményed!

 
 
 
 
 
 
A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.
Az email címed nem lesz közzétéve.
A biztonság érdekében eltároljuk az IP címed: 3.227.235.183.
Barbara
Kellemes környezet, kedves tulajdonosok ! A sóbarlang megszüntette a kisfiam állandóan visszatérõ torok és mandulagyulladását, nagyon köszönjük!!!!
Ági és Imre
Gondoltuk egyszer kiprobáljuk mikor ezt a bejegyzést irjuk õtõdik alkalom után vagyunk.Nagyon kellemes a kõrnyezet,és a léguti nyavajánk mérséklõdött.Meg van a karácsonyi ajándék a családunk másik részére.
Bokory Orsolya
Tisztelt Ügyintézõ!
Szeretném megkérdezni, hogy milyen árban van a belépõ?

Tisztelettel,
Bokory Orsolya
FÁBIÁN DONÁT
Kedves Rudi bácsi!
Tavaly is jártunk a sóbarlangba, de idén is szeretnék, mert nagyon jókat játszottunk a többiekkel, és ez alatt a nehézlégzésem is javult!
Anyukámmal megbeszéltem, hogy hamarosan újra elmegyünk!!! Azt is megtanultam, hogy haja kóc, füle nyolc, ...
Vincze Szilvia
Kristóf 6 hete köhögött, erõsen, hurutosan.A tüdeje tiszta volt, a köptetõk nem hatottak.
Lassan letelik a 10 napos kúránk, és a fiam már nem köhög.
Természetesen a kislányomat Emmát is viszem a bátjával, hisz féláron megy, (mivel testvér), de úgy érzem hogy õt is 100%-ban kitisztitja a télbõl-tavaszból esetleg visszamaradt felsõlégúti trugyikból.
Köszönjük , hogy vannak!!
Bertold család
Sóterápia felsöfokon vagy családi lazulás mindegy minek nevezem kellemes meglepetés volt számunkra.Apám a gyerekekkel a sóbarlangban Anyám a mágneságyon én meg a talpmasszázson öten 4250-ért mégis vannak csodák.
Kozáné Lévai Ágnes
Milyen jó, hogy létezik magas színvonalú, szép és a gyerekek számára kifejezetten izgalmas sóbarlang is elérhetõ áron). Nemcsak a hatása kiváló, de amig a kicsik "homokoznak" a sóval, és Rudi Bácsi leköti õket, addig a felnõttek is szusszanhatnak egyet.
Mi már több mint 1 éve látogatjuk a sóbarlangot, és még sokáig szeretnénk élvezni ezt a környezetet.Köszönjük!!!
Boti és Anyukája
Dunai Ágnes
Köszönöm Önöknek, hogy nem hallgattam a bõrgyógyászokra, és nem terheltem egy éves Lányom szervezetét és bõrét mindenféle méreganyaggal. Ellenben a sóbarlang rendszeres látogatásával csaknem teljes gyógyulást értünk el a makacs ekcéma terén.
Köszönjük Rudi bácsi végtelen türelmét a gyerekek (és szülõk) felé, már ez önmagában gyógyító hatású.
Januárban újra megyünk, mert a sóbarlang hiányát már látom Lányon bõrén.
Sikeres+egészséges 2009-et!
Tüske Józsefné
Nagyon jó a kezelés,utána ki cserélve megy el az ember.Szinte mindent ki próbáltam nagyon jó a tapasztalatom, kedves,udvarias,mondhatom,hogy családias a légkör aranyosak a tulajdonosok. Szivesen megyek,ha rá érek. Köszönöm Rózsika
Loli-Brigi
Kõszõnjû a sok figyelmességet.A zsepis korszakunk elmultJó pihenést a szabi alatt.Az augusztus 4-i nyitásra bejelentkeztûnk.Ekkor jõnnek hozzánk angol barátaink elvisszûk Õket csodálkozni.
Laca és családja
A gyönyörû környezet és a kedves kiszolgálás már önmagában is jótékony hatással van ránk, természetesen a sóbarlang is sokat segít :)
Koltai Judit
Nagyon jó volt Önöknél! Jólesett ellazulni, jólesett a néhány perc nyugalom és béke... Minden áttetszõ és tiszta. Mint a sókristályok.
Köszönöm.
Gyõngyvér és a Lurkok
Most már én is billentyûre ûtõk,mert általában a rosszról szoktunk irni a jót meg tudomásul vesszûk.Persze lehet,hogy ez igy természetes?Egy szó mint száz a gyerekekkel féluton vagyunk a bérletûnkkel és nagyon jól érezzûk magunkat.Ez a hely tényleg olyan,mint egy kûlõnleges mesevilág.A gyerekek annyira jól érzik magukat,hogy én kijõhettem és a masszázs ágyon tõlthettem fél órát,csak a csemetéim vidám kijõvetelére ébredtem.Szó szerint.
Dóri és anya
Eddig nem írtam, bár rendszeresen járunk a sóbarlangba. Dórinak makacs arcüreggyulladása volt még az õszi idõszakban. A sóbarlang hatására 1 hét alatt antibiotikum nélkül meggyógyult. / elõtte semmi nem vezetett ajavuláshoz /. Míg Dóri játszik Rudi bácsival és a gyerekekkel, én jót pihenek. Egyébként, mióta ide járunk, még a nátha is elkerül minket. Köszönjük!!!
Áron.Ádám
Kedves Rózsi néni és Rudi bácsi!
Nagyon szerettünk a sóbarlangba járni.
Nagyon jó volt együtt játszani.
Jó, hogy sok kisgyereket megismerhettünk!
Örülünk, hogy a sóbarlangba járhattunk.
Reméljük, hogy amikor arra járunk néha beugrunk.
Sok szeretettel.
Gáspárné Viki és Bernát
Nagyon jól éreztük magunkat a sóbarlangban már az elsõ pillanattól kezdve! A kedves figyelem és a gyönyörû szép környezet páratlan élmény, minden ismerõsömnek errõl áradozom azóta is!
dr.Blaskovits Irén
Ez igazán szép hely, és már azt is tudjuk a gyerekeimmel együtt, hogy eredményes is.
Az ajándékutalvány vásárlási lehetõség jó ötlet, nagyon hasznos ajándék.
Kovács Lenke
Kedves Sz. Rudolfné
Alaposan átnéztem a Sóbarlang honlapját.Csak gratulálni tudok.
Amint utam Bp.re vezet igénybe fogom venni szolgáltatásukat.Minden ismerõsömnek csak ajánlani tudom.Örülök, hogy láthattam a honlapot.
vivien
kõszõnjük a kombinált bérleti lehetõséget és az egészségpénztári gyors szerzõdéskõtést
Barbara
Nagyon jó hely:)