Vendégkönyv

Írd le a véleményed!

 
 
 
 
 
 
A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.
Az email címed nem lesz közzétéve.
A biztonság érdekében eltároljuk az IP címed: 54.226.102.115.
Bertold család
Sóterápia felsöfokon vagy családi lazulás mindegy minek nevezem kellemes meglepetés volt számunkra.Apám a gyerekekkel a sóbarlangban Anyám a mágneságyon én meg a talpmasszázson öten 4250-ért mégis vannak csodák.
Kozáné Lévai Ágnes
Milyen jó, hogy létezik magas színvonalú, szép és a gyerekek számára kifejezetten izgalmas sóbarlang is elérhetõ áron). Nemcsak a hatása kiváló, de amig a kicsik "homokoznak" a sóval, és Rudi Bácsi leköti õket, addig a felnõttek is szusszanhatnak egyet.
Mi már több mint 1 éve látogatjuk a sóbarlangot, és még sokáig szeretnénk élvezni ezt a környezetet.Köszönjük!!!
Boti és Anyukája
Dunai Ágnes
Köszönöm Önöknek, hogy nem hallgattam a bõrgyógyászokra, és nem terheltem egy éves Lányom szervezetét és bõrét mindenféle méreganyaggal. Ellenben a sóbarlang rendszeres látogatásával csaknem teljes gyógyulást értünk el a makacs ekcéma terén.
Köszönjük Rudi bácsi végtelen türelmét a gyerekek (és szülõk) felé, már ez önmagában gyógyító hatású.
Januárban újra megyünk, mert a sóbarlang hiányát már látom Lányon bõrén.
Sikeres+egészséges 2009-et!
Tüske Józsefné
Nagyon jó a kezelés,utána ki cserélve megy el az ember.Szinte mindent ki próbáltam nagyon jó a tapasztalatom, kedves,udvarias,mondhatom,hogy családias a légkör aranyosak a tulajdonosok. Szivesen megyek,ha rá érek. Köszönöm Rózsika
Loli-Brigi
Kõszõnjû a sok figyelmességet.A zsepis korszakunk elmultJó pihenést a szabi alatt.Az augusztus 4-i nyitásra bejelentkeztûnk.Ekkor jõnnek hozzánk angol barátaink elvisszûk Õket csodálkozni.
Laca és családja
A gyönyörû környezet és a kedves kiszolgálás már önmagában is jótékony hatással van ránk, természetesen a sóbarlang is sokat segít :)
Koltai Judit
Nagyon jó volt Önöknél! Jólesett ellazulni, jólesett a néhány perc nyugalom és béke... Minden áttetszõ és tiszta. Mint a sókristályok.
Köszönöm.
Gyõngyvér és a Lurkok
Most már én is billentyûre ûtõk,mert általában a rosszról szoktunk irni a jót meg tudomásul vesszûk.Persze lehet,hogy ez igy természetes?Egy szó mint száz a gyerekekkel féluton vagyunk a bérletûnkkel és nagyon jól érezzûk magunkat.Ez a hely tényleg olyan,mint egy kûlõnleges mesevilág.A gyerekek annyira jól érzik magukat,hogy én kijõhettem és a masszázs ágyon tõlthettem fél órát,csak a csemetéim vidám kijõvetelére ébredtem.Szó szerint.
Dóri és anya
Eddig nem írtam, bár rendszeresen járunk a sóbarlangba. Dórinak makacs arcüreggyulladása volt még az õszi idõszakban. A sóbarlang hatására 1 hét alatt antibiotikum nélkül meggyógyult. / elõtte semmi nem vezetett ajavuláshoz /. Míg Dóri játszik Rudi bácsival és a gyerekekkel, én jót pihenek. Egyébként, mióta ide járunk, még a nátha is elkerül minket. Köszönjük!!!
Áron.Ádám
Kedves Rózsi néni és Rudi bácsi!
Nagyon szerettünk a sóbarlangba járni.
Nagyon jó volt együtt játszani.
Jó, hogy sok kisgyereket megismerhettünk!
Örülünk, hogy a sóbarlangba járhattunk.
Reméljük, hogy amikor arra járunk néha beugrunk.
Sok szeretettel.
Gáspárné Viki és Bernát
Nagyon jól éreztük magunkat a sóbarlangban már az elsõ pillanattól kezdve! A kedves figyelem és a gyönyörû szép környezet páratlan élmény, minden ismerõsömnek errõl áradozom azóta is!
dr.Blaskovits Irén
Ez igazán szép hely, és már azt is tudjuk a gyerekeimmel együtt, hogy eredményes is.
Az ajándékutalvány vásárlási lehetõség jó ötlet, nagyon hasznos ajándék.
Kovács Lenke
Kedves Sz. Rudolfné
Alaposan átnéztem a Sóbarlang honlapját.Csak gratulálni tudok.
Amint utam Bp.re vezet igénybe fogom venni szolgáltatásukat.Minden ismerõsömnek csak ajánlani tudom.Örülök, hogy láthattam a honlapot.
vivien
kõszõnjük a kombinált bérleti lehetõséget és az egészségpénztári gyors szerzõdéskõtést
Barbara
Nagyon jó hely:)
Móni, András, Balázs, Botond
Nagyon örültünk, hogy rátaláltunk erre a helyre!
A férjem és két gyermekem is allergiában szenved, az orvos szerint a gyerekeknél kezdõdõ asztma, most ott tartunk, a családban, közelharc indult, hogy ki vigye a gyerekeket a sóbarlangba. Az itt lévõ környezet és hangulat elõtt le a kalappal. A férjem átaludta az éjszakát, én meg a sóbarlangban szundítottam el, miközben a gyerekkel játszottak. A gyerekek "sómozás" közben még azt is megtanulták, hogy melyik tigris tud úszni/mocsári/ szóval ez egy egészséges élmény.
novák
tetszik,szeretném oda menni,de majd ha lesz idom rá!
Körmendi Roland
Gratulálok az egész létesítményhez! Nagyon színvonalas a sóbarlang, és a többi szolgáltatás is. Külön köszönet, hogy lehetõség van üdülési csekk felhasználására!

Nagyszüleim nevében is üzenem, hogy elégedettek vagyunk 😀
Fogi
Kedves Rudi és Rózsika !

Gyönyörû szép és hangulatos a sóbarlangotok, csak gratulálni lehet hozzá !!
De mit sem érne az egész, ha csak szép volna. Édesanyám erõs asztmában szenved már hosszú évek óta, amit komoly gyógyszeres kezeléssel tud úgy-ahogy elviselhetõ szinten tartani. Még így is elõfordulnak néha rohamai.
Hála Nektek, lehetõség volt egy 10 alkalmas kúrára aminek következtében eddig elképzelhetetlen javulás állt be nála. A kúra után kellett felülvizsgálatra mennie és az orvosa hitetlenkedett a vizsgálatok eredményeit látva. (röntgen, sztetoszkóp, tüdõkapacitás és fújáserõsség mérés) Kérdezte, hogy mit csinált mert igen jók voltak a vizsgálati eredmények, annyira, hogy lényegesen csökkentenie kellett a gyógyszerek mennyiségét és Édesanyám soha ilyen jól még nem érezte magát.
Köszönöm Nektek ezt és külön tolmácsolom Édesanyám hálás köszönetét is.
A tapasztalataink alapján mindenkinek csak ajánlani tudom a kezeléseket.
Katona Sándor
Rudikám! Gratulálok a show barlanghoz. Imént láttam a National G-n a film vége inzertjét,-sajnos le maradtam a filmrõl. Remélem, sikerült átdolgozni. További sikereket, szia: Katona Sándor